Home Nieuws Bedrijven en personen ULMA Packaging verhuist deze zomer naar nieuw pand in Vianen

ULMA Packaging verhuist deze zomer naar nieuw pand in Vianen

De Nederlandse vestiging van ULMA Packaging staat ondertussen al bijna twee jaar onder leiding van Roy Hofstee. In die tijd zijn er grote stappen gezet en is het bedrijf in Leerdam letterlijk uit haar jasje gegroeid. “Daarom zullen we in de loop van dit jaar verhuizen naar een nieuw pand in Vianen. Ons nieuwe pand is bijna drie keer zo groot als het huidige en krijgt een uitgebreide showroom van ruim 250 m2. Die ruimte kunnen we goed gebruiken, want niet alleen groeien we hard in diverse markten maar ook in ons personeelsbestand”, somde Roy Hofstee de ontwikkelingen onlangs al op.

De afbouw van de nieuwe locatie in Vianen is inmiddels in volle gang. Roy Hofstee: “Gedurende de zomerperiode zal onze verhuizing gaan plaatsvinden, zodat we u straks vanuit deze locatie nog beter van dienst kunnen zijn. In onze nieuw opgezette demonstratieruimte bieden we u straks de mogelijkheid tot het demonstreren van innovatieve flowpack-, trayseal- en dieptrekoplossingen die ULMA Packaging kan bieden.”

ULMA Packaging is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines en volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen. Het bedrijf bestaat al zestig jaar en produceert verpakkingsmachines voor onder andere flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek en trayseal aangevuld met complete lijnoplossingen. “ULMA Packaging ontwikkelt verpakkingsoplossingen die de hoeveelheid verpakking verminderen of het mogelijk maken deze te recyclen met behoud van de optimale bescherming en houdbaarheid van het product. We het als een uitdaging om een verpakkingsvraagstuk om te zetten in een duurzame verpakkingsoplossing die meerwaarde biedt voor het product en het milieu”, besluit Roy Hofstee.

www.ulmapackaging.nl