Home Nieuws Bedrijven en personen ULMA Packaging groeit uit haar jasje en verhuist naar nieuw pand in...

ULMA Packaging groeit uit haar jasje en verhuist naar nieuw pand in Vianen

De Nederlandse vestiging van ULMA Packaging staat ondertussen al bijna twee jaar onder leiding van Roy Hofstee. In die tijd zijn er grote stappen gezet en is het bedrijf in Leerdam letterlijk uit haar jasje gegroeid. “Daarom zullen we in de loop van dit jaar verhuizen naar een nieuw pand in Vianen. Ons nieuwe pand is bijna drie keer zo groot als het huidige en krijgt een uitgebreide showroom van ruim 250 m2. Die ruimte kunnen we goed gebruiken, want niet alleen groeien we hard in diverse markten maar ook in ons personeelsbestand. Met het aannemen van Ed van Veen voor verkoop, Olaf Kerkhof als servicemanager en twee nieuwe service-engineers zijn we flink gegroeid”, somt Roy Hofstee de recente ontwikkelingen op.

Kwaliteit, service en klantgerichtheid zijn bij ULMA Packaging de uitgangspunten om een lange termijn relatie uit te bouwen met de klanten en dat is precies de uitdaging waar Olaf Kerkhof voor heeft getekend. “Ik heb een goede mix van technische en communicatieve vaardigheden en wil daarmee groei faciliteren en onze service naar een nog hoger plan tillen. Steeds vaker hebben bedrijven geen eigen technische dienst meer en besteden zij service uit aan de leveranciers van de machines. We spelen hier sterk op in door de uitbreiding van ons serviceteam”, vertelt Olaf Kerkhof trots.

En er komt steeds meer vraag naar service, want ULMA Packaging is – mede door de komst van Ed van Veen – bezig met een expansie in diverse markten en dus zijn er steeds meer machines in bedrijf. “Ik houd mij met name in de sectoren zuivel, vlees en ready meals gaan bezig met de technische verkoop van onze systemen aan huidige en toekomstige relaties. ULMA Packaging is een grote fabrikant met een zeer compleet programma verpakkingsmachines. Toen ULMA Packaging de activiteiten in Nederland verder wilde uitbreiden en ik de mogelijkheid kreeg mij breder te ontwikkelen binnen deze sector, heb ik deze kans met beide handen aangepakt”, licht Ed van Veen zijn komst toe.

ULMA Packaging is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines en volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen. Het bedrijf bestaat al zestig jaar en produceert verpakkingsmachines voor onder andere flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek en trayseal aangevuld met complete lijnoplossingen. “ULMA Packaging ontwikkelt verpakkingsoplossingen die de hoeveelheid verpakking verminderen of het mogelijk maken deze te recyclen met behoud van de optimale bescherming en houdbaarheid van het product. We het als een uitdaging om een verpakkingsvraagstuk om te zetten in een duurzame verpakkingsoplossing die meerwaarde biedt voor het product en het milieu. Denk bijvoorbeeld aan onze recente oplossingen voor het verpakken van gehakt zonder tray, kartonnen trays met topseal en innovatieve verpakkingen voor groenten en fruit“, besluit Roy Hofstee.

www.ulmapackaging.nl