HomeNieuwsBordex Packaging: een van de grootste aanbieders van Mylar films

Bordex Packaging: een van de grootste aanbieders van Mylar films

bordex-logo-nieuwBordex Packaging is één van de grootste aanbieders van Mylar films in de Benelux. De Mylar polyesterfilm is een topkwaliteit topseal- en flowpackfilm met uitstekende beschermende eigenschappen. De consistentie in hun sealeigenschap en de anticondenskwaliteit is onovertroffen en daarom ook zijn Mylar films één van de populairste folies in de voedingsindustrie.

Mylar films zijn leverbaar in verschillende diktes en uitvoeringen die ieder unieke eigenschappen hebben. Bijvoorbeeld een variabele peel-sterkte, resistentie tegen hitte en kou en het minimaliseren van condensvorming (AF). De verschillende series zijn dus uitermate geschikt voor het sealen van een breed scala verpakkingen in verschillende gangbare materialen (in het bijzonder APET, CPET, RPET en Aluminium).

De glasheldere, soepele Mylar films zijn bovendien ook uitstekend geschikt voor fullcolour bedrukking. Met opvallend gebruik van fotokwaliteit beeld-, kleur- en logo wordt de attentiewaarde van uw product flink verhoogd. Mylar films geven dus niet alleen de juiste bescherming of gebruikersgemak, maar ook de juiste uitstraling. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bordex Packaging is een ervaren speler op het gebied van kunststofverpakkingen voor de food industry. Onze kennis van de markt zetten we proactief in om kwalitatief hoogstaande producten te bieden. Elke uitdaging is een mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen die steeds beter zijn. In alle opzichten. Waarmee we ons onderscheiden? Onze innovatieve Packaging solutions combineren uitstekende beschermende eigenschappen met hoge verwerkbaarheid, communicatieve slagkracht, minimale milieubelasting en een aantrekkelijke kostprijs.

bordex-mylar

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.nl of stuur een e-mail naar sales@bordexpackaging.nl.