HomeMachinesEtiketteren en printenTehabo ontwikkelt veelzijdige palletlabelaar LIN 101

Tehabo ontwikkelt veelzijdige palletlabelaar LIN 101

tehabo-logoDe industriële LIN 101 palletlabelaar, die wordt geleverd door Tehabo, is geconstrueerd voor het drukken en aanbrengen van grote (A5) labels op onder andere pallets. De labelaar kan worden geplaatst aan transportbanen of bij een wikkeleenheid. De thermische printer is een Zebra modul 170PAX4.

Het systeem kan een pallet aan een of twee zijden te voorzien van een etiket. Bij twee zijden etikettering moet de pallet een verplaatsing krijgen van circa 20 centimeter afhankelijk van de plaats van de labels.  De etiketroldiameter is standaard circa 300 millimeter. met een aanpassing kunnen ook grotere rollen worden geplaatst.

Er kan ook een barcode verifier in de applicatie-eenheid worden gemonteerd. Nadat het etiket is geprint en aangebracht wordt bij het teruggaan van de pneumatische arm de verifier geactiveerd en het etiket op barcode gecontroleerd. Ook is deze LIN 101 te integreren in alle Ethernet netwerken als de printeenheid daarvoor kan worden uitgerust. Draadloze versies zijn marktconform beschikbaar. De palletlabelaar .

tehabo-lin101

Kijk voor meer informatie op www.tehabo.nl.

Bron: Verpakking Totaal
Foto's: Tehabo/Zebra