HomeMachinesPrimair verpakkenTeam van VH Vertical Packaging bedankt de bezoekers van Interpom

Team van VH Vertical Packaging bedankt de bezoekers van Interpom

Van 27 t/m 29 november was de volledige aardappelsector massaal aanwezig op een recordeditie van Interpom in Kortrijk. Er heerste volgens het beursteam VH Vertical Packaging een positieve sfeer. “Een dikke merci namens VH Vertical Packaging aan alle bezoekers van Interpom. Het waren drie drukke, gezellige en interessante dagen. Ook speciale dank aan de firma en familie De Bruyne voor hun gastvrijheid om samen met hen een stand te mogen delen”, blikt VH Vertical Packaging terug op Interpom.

Interpom was ook het eerste publieke optreden van Jan Strijbos, die sinds begin oktober zijn carrière vervolgt bij VH Vertical Packaging. Na negentienjaar voor Prins Verpakkingstechniek te hebben gewerkt, waarvan de laatste anderhalf jaar onder de vlag van Rovema Benelux, was hij naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. “Natuurlijk wel weer in de verpakkingsindustrie, want iets anders kan ik niet. Als bouwvakker zou ik geen brood op de plank krijgen”, grapte hij eerder al in een artikel op Pack Online (lees ook: VH Vertical Packaging versterkt team met komst van Jan Strijbos).

Vanuit zijn verleden heeft Jan Strijbos veel ervaring met het verpakken van aardappelen, zowel ongeschild, vers en diepvries. Die ervaring bundelt hij nu met de kracht van VH Vertical Packaging. Jan Strijbos: “Dit door snel nieuwe ontwikkelingen door te kunnen voeren en de machines aan te passen op steeds weer nieuwe vragen uit de markt. Zo kunnen we klanten meer output van een machine bieden met een beter eindresultaat qua verpakking.”

www.vhnl.com