HomeNieuwsBedrijven en personenVH Vertical Packaging versterkt team met komst van Jan Strijbos

VH Vertical Packaging versterkt team met komst van Jan Strijbos

Jan Strijbos vervolgt sinds begin deze maand zijn carrière bij VH Vertical Packaging in Weert. Na negentienjaar voor Prins Verpakkingstechniek te hebben gewerkt, waarvan de laatste anderhalf jaar onder de vlag van Rovema Benelux, was hij naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. “Natuurlijk wel weer in de verpakkingsindustrie, want iets anders kan ik niet. Als bouwvakker zou ik geen brood op de plank krijgen”, grapt Jan Strijbos.

De keuze voor VH Vertical Packaging ligt volgens Jan Strijbos redelijk voor de hand. De organisatie van VH Vertical Packaging, waarbij de klant altijd voorop staat en er snel kan worden geschakeld, sluit aan bij zijn werkwijze. Jan Strijbos: “Ik ken VH Vertical Packaging al zo’n twintig jaar. Voorheen was het altijd een soort van concurrent, want we verloren wel eens orders aan elkaar. Maar ik heb altijd goed contact met de mensen achter VH Vertical Packaging gehad, dus toen de vraag kwam om er te komen werken heb ik daar niet heel lang over hoeven na te denken.”

De markt voor verticale verpakkingsmachines is voor Jan Strijbos zeker geen onbekende. Met ruim negentien jaar ervaring heeft hij een gedegen kijk op dit type verpakkingsmachines. “VH Vertical Packaging is echt een specialist op het gebied van verticaal verpakken, want met de Centurion en Velteko premium verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de hoge eisen en vaak gecompliceerde specificaties. Ik heb er heel veel zin in om deze machines onder de aandacht te gaan brengen bij mijn relaties”, zegt Jan Strijbos enthousiast.

Jan Strijbos heeft in totaal ruim dertig jaar ervaring in de verpakkingssector. Hij kent de huidige en toekomstige uitdagingen van de sector dan ook als geen ander. Jan Strijbos: “Plastic lijkt tegenwoordig wel de aartsvijand te zijn, terwijl mono-materialen prima zijn te recyclen. Bovendien kunnen veel producten niet in papier worden verpakt, nog afgezien van het feit hoeveel bomen we dan wel niet zouden moeten gaan kappen.”

VH Vertical Packaging is sinds 1998 producent van verticale verpakkingsmachines voor met name de markt van food en non-food industrieën in Noordwest-Europa. Het bedrijf bouwt nieuwe en reviseert en gebruikte machines en verzorgt hierop volgend de plaatsing van en het onderhoud aan deze machines bij de klant. “VH Vertical Packaging zet alles op alles om een efficiënt productieproces te garanderen. Termen als gedrevenheid, proactief handelen en servicegericht zijn kenmerkend voor de organisatie en sluiten perfect bij mij aan”, concludeert Jan Strijbos.

Bij VH Vertical Packaging is men erg blij met de komst van Jan Strijbos om het team te versterken. Zijn profiel sluit wat betreft Freek Jacobs perfect aan bij de werkwijze van de organisatie en de kwaliteit van de machines. Freek Jacobs: “Wij wilden Jan er graag bij hebben omwille van zijn ervaring en kennis. Dit leidt tot een nog hogere aanspreekbereikbaarheid in de Benelux en bovendien een capaciteitsvergroting in Duitsland en Spanje.”

www.vhnl.com