HomeThema'sInterpack 2011Tallgroup aanwezig op Interpack

Tallgroup aanwezig op Interpack

tallgroup-logoTallgroup is aanwezig op de Interpack op de stands van haar vaste toeleveranciers, welke onder andere zijn vertegenwoordigd in pallet verpakken, palletiseren en omsnoeren. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken met de medewerkers van Tallgroup.

Lachenmeier: Pallet verpakken (rekhoes)

Introductie van de nieuwste generatie rekhoesinstallie: de Multiflex X1. FleXible, eXtreme, eXceptional, eXtraordinary. Kenmerkend zijn gebruikersgemak, eenvoudige service – op vloerniveau, eenvoud, hoge up-time, hoge capaciteit en haalt het maximum uit de folie.

tallpack-interpack-1

BL Bag Line (CAM): Afvullen, wegen, palletiseren van zakgoed

BL Bag Line zal de Compacta Easy bagging machine laten zien. Dit is een buisvormige machine, welke het instapmodel van de Compacta serie vertegenwoordigt. De machine is ontworpen voor kostenbesparing zonder in te boeten op kwaliteit en betrouwbaarheid, met eenvoudig onderhoud wat typerend is voor de zakgoedindustrie. De machine kan worden uitgerust met voeding- en weegsystemen, zodat verschillende materialen kunnen worden verwerkt zoals zand, grind, zout, kunstmest, diervoeders, zaden, plastic granulaat etc.

tallpack-interpack-2

Itipack: Pallet verpakken (omsnoeren/bundelen)

Itipack is toonaangevend in (vol)automatisch bundelen en omsnoeren en zal een uitgebreid programma aan bundelapparaten laten zien, waaronder voor het sealen van kunststofband (PP, PET) en staalband. Itipack toont tevens een 3 lagen inliner, welke ideaal is voor het omsnoeren van meerdere palletlagen in 1 cyclus.

Itatools: Handmatig pallet verpakken (omsnoeren/bundelen)

Itatools toont tijdens de beurs onder andere hun assortiment bundelapparatuur werkend op PP, PET of staalband. De modellen werken op accu of pneumatisch en ze kunnen een bandbreedte van 12 – 25 mm verwerken, met een dikte van 0.5 – 1.27 mm. Bandspanning tot ca. 5.000N voor standaardapparaten. Daarbij is er veel aandacht besteed aan balans en ergonomie, zodat werken met deze apparaten minder belastend is voor de gebruiker. De ITA20 is met zijn gewicht van 3600 gram de lichtste in zijn soort.

tallpack-interpack-4

Stands

  • Lachenmeier: Hal 12 – Stand C40/C48
  • BL Bag Line (CAM): Hal 8A – Stand E04/ E12
  • Itipack: Hal 6 – Stand C31
  • Itatools: Hal 5 – Stand E01

Kijk voor meer informatie op www.tallgroup.eu.