HomeNieuwsBedrijven en personenSuccesvolle Industriële Verpakkingsdagen Tallgroup

Succesvolle Industriële Verpakkingsdagen Tallgroup

tallgroup-industriele-verpakkingsdagen

fotoTallgroup, de moedermaatschappij van onder andere Tallpack International en Interpres Logistics, kijkt terug op een succesvolle reeks Industriële Verpakkingsdagen, waarvoor de bedrijven de afgelopen weken iedere dinsdag en donderdag de deuren van hun pand in Geldermalsen openden. “In de afgelopen weken hebben we bijna honderd geïnteresseerden mogen verwelkomen en daarmee zijn we zeer tevreden”, zei commercieel directeur en mede-eigenaar Marco Mulder afgelopen donderdag tijdens de laatste Industriële Verpakkingsdag van deze reeks.

Klik hier voor een fotoreportage van de Industriële Verpakkingsdag van donderdag 17 juni…

tallgroup-logoHet concept van de Industriële Verpakkingsdagen is volgens hem dusdanig aangeslagen dat er naar alle waarschijnlijkheid een vervolg aan zal worden gegeven. “We hebben veel positieve geluiden gehoord. Ons pand in Geldermalsen, dat we vorig jaar hebben betrokken, leent zich ook uitermate voor dit soort evenementen. We kunnen relaties en geïnteresseerden niet alleen ontvangen, maar we kunnen ze in onze showroom ook diverse machines demonstreren”, aldus Marco Mulder.

Klik hier voor een fotoreportage van de Industriële Verpakkingsdag van donderdag 17 juni…

Tijdens de Industriële Verpakkingsdagen werden er dan ook diverse machines en de laatste innovaties gedemonstreerd en toegelicht. Natuurlijk was er ook gelegenheid om het nieuwe pand van Tallpack International en Interpres Logistics te bezichtigen. Daarnaast werden er door Joris van Os en Michiel Brink een tweetal presentaties gegeven over actuele thema’s, namelijk staalband versus PET-band en wikkelen versus rekhoes. Binnenkort meer over deze thema’s op PackOnline.nl.

Klik hier voor een fotoreportage van de Industriële Verpakkingsdag van donderdag 17 juni…

Voor meer informatie over Tallpack International:

De Aaldor 24
4191 PC Geldermalsen
T +31 (0) 345 800 800
F +31 (0) 345 800 850
www.tallpack.nl
info@tallpack.nl

Voor meer informatie over Interpres Logistics:

De Aaldor 24
4191 PC Geldermalsen
T +31 (0) 345 80 08 88
F +31 (0) 345 80 08 89
www.interpresslogistics.nl
info@interpreslogistics.nl