HomeNieuwsSmurfit Kappa nodigt klanten uit voor de Floriade

Smurfit Kappa nodigt klanten uit voor de Floriade

Smurfit Kappa Van Dam biedt haar klanten de unieke gelegenheid om de Floriade, het theater van de natuur, te bezoeken. Tijdens dit evenement wordt kennis gemaakt met meer dan 100 tuinen en paviljoens met bijzondere bloemen en planten van over de hele wereld. Golfkarton is een duurzaam product. Het komt van een hernieuwbare bron, wordt duurzaam geproduceerd en is recyclebaar. De Vereniging Golfkarton geeft om die reden in het paviljoen ‘Het Huis van de Smaak' acte de présence. Een van de blikvangers is de golfkartonnen boom die speciaal voor de Floriade is ontworpen in het kader van ‘creatief met eigen product'. Op deze manier maken de bezoekers kennis met de verrassende mogelijkheden van karton en leren zij over de talloze toepassingen van duurzaam golfkarton.

Elke 10 jaar is er in Nederland de Floriade, een wereldtuinbouwtentoonstelling. Dit jaar is Venlo de standplaats van dit unieke evenement. Van 5 april t/m 7 oktober 2012 is de Floriade dagelijks geopend en trekt het meer dan 2.000.000 bezoekers. Het Floriadepark is zo’n 66 hectare groot en bestaat uit 5 unieke werelden, van elkaar gescheiden door bosgebied. Elke wereld heeft een eigen decor, programma en activiteiten. Werelden waarin de natuur steeds op een andere manier wordt beleefd. Tijdens de Floriade speelt de natuur de hoofdrol. Deze belevenis is dan ook een must voor iedereen die ook maar iets heeft met duurzaamheid, natuur, bloemen, planten, bomen, groenten en fruit.

De Floriade ligt nagenoeg in de achtertuin van Smurfit Kappa Van Dam en daarom biedt Van Dam haar klanten de mogelijkheid om met twee personen een bezoek te brengen aan het 'theater van de natuur'.

Kijk voor meer informatie op www.smurfitkappa.nl.