HomeNieuwsSealpac toont innovatieve en revolutionaire EasyPeelPoint systeem op Seafood 2011

Sealpac toont innovatieve en revolutionaire EasyPeelPoint systeem op Seafood 2011

ultrapak-logoSealpac zal de Seafood 2011 van 3 t/m 5 mei in Brussel gebruiken om het revolutionaire EasyPeelPoint system voor de visindustrie te introduceren. Veel te vaak gebruiken consumenten een mes of schaar om de verpakking te openen. Het EasyPeelPoint system integreert de peelhoek met de sealcontour. De hoek van de topfilm kan eenvoudig worden ingedrukt waardoor er meer grip is om de topfilm open te maken met een minimum aan kracht. Deze eenvoudige manier van openen is zowel toepasbaar op Sealpac schalensluit- als op de Sealpac thermoform machines.

Op de Seafood zal ook in samenwerking met PBI-Dansensor het geïntegreerde gasanalyse systeem worden getoond. De kwaliteitsbewaking, zeker in de visindustrie, wordt steeds belangrijker. Sealpac is in staat om de gasanalyse volledig te integreren in haar schalensluitmachines.

ultrapak-seafood-1

Op de Seafood 2011 toont Sealpac zowel de Sealpac A6 schalensluitmachine voor de visindustrie als de Sealpac RE20 thermoform machine met hardfolie verpakkingen voor verse garnalen.

Ultrapak, vertegenwoordiger van Sealpac schalensluit- en thermoform machines in de Benelux, heet u welkom op de Sealpac stand Hal 4 nr.  6209.

ultrapak-seafood-2

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.