HomeMachinesAandrijven en besturenRovema ziet toekomst positief tegemoet en presenteert innovatieve producten op Interpack 2011

Rovema ziet toekomst positief tegemoet en presenteert innovatieve producten op Interpack 2011

Machinebouwer Rovema zal op Interpack 2011 in Düsseldorf innovatieve machines en besturingssystemen presenteren. Ondanks de moeilijke tijd die Rovema achter de rug heeft, blijft de ontwikkeling zich volgens managing director Thomas Becker voortzetten. “De resultaten hiervan zullen we in mei aan het internationale publiek presenteren op Interpack 2011”, zegt hij. Bij Rovema is men volgens de website van Neue Verpackung in het bijzonder trots op P@ck-Control, het door het bedrijf ontwikkelde besturingssysteem voor verpakkingsmachines. Met dit systeem wordt de ingebruikname en bediening van verpakkingsmachines volgens Rovema vereenvoudigd.

rovema-logoRovema is afgelopen januari ‘opnieuw' gestart met een nieuw management en hierdoor beschikt het bedrijf naar eigen zeggen over een stevige financiële basis. Op 1 januari had het bedrijf 300 medewerkers en intussen zijn er 330 medewerkers in dienst bij Rovema en haar dochterondernemingen. Managing director Thomas Becker ziet de toekomst van Rovema positief tegemoet. Tijdens een persconferentie gaf hij onlangs aan dit jaar een omzet van € 45 miljoen te verwachten.

Interpack 2011 – Hal 15 – Stand B25/C38

Kijk voor meer informatie op www.rovema.com.

Bron: Neue Verpackung