HomeThema'sInterpack 2011NVC veelzijdig aanwezig op wereldbeurs Interpack

NVC veelzijdig aanwezig op wereldbeurs Interpack

nvc-logo-nieuwHet NVC Nederlands Verpakkingscentrum zal veelzijdig aanwezig zijn op de wereldbeurs interpack, van 12 tot en met 18 mei 2011 in Düsseldorf. Bezoekers zijn gedurende de hele beurs van harte welkom op de NVC-stand, waar zij onthaald worden met echte Goudse stroopkoekjes en verse koffie. Uiteraard is de NVC-stand een uitstekende plek om beurservaringen uit te wisselen, beursvragen te stellen en zo uw bezoek aan de enorme beurs (met bijna drieduizend exposanten) nog effectiever te laten verlopen.

De winnaar van De Gouden Noot 2010 en de negen andere finalisten worden op de NVC-stand gepromoot om de positie van de Benelux als ‘hot-spot’ voor verpakkingsinnovatie te benadrukken. Informatie over deelname aan de editie van 2012, die 1 juli 2011 van start gaat, is eveneens op de NVC-stand te verkrijgen.

Voor interpack 2011 hebben acht Nederlandse exposanten de krachten gebundeld in een speciaal NVC exposantencollectief. Het betreft: Cor Rijken Verpakkingen BV, Ecobliss, Frisiapack, Kompak Co-making & Co-Packing, Nedupack Thermoforming, Paperfoam, Tulippack BV en aL Printing. Frisiapack, Kompak Co-Making & Co-Packing en Paperfoam leveren tevens extra ondersteuning bij de boat-party op 12 mei.

Traditiegetrouw organiseert het NVC namelijk na afloop van de eerste beursdag, samen met een aantal instituten die betrokken zijn bij Nederlands-Duitse zakelijke ontwikkeling, de NVC interpack Get-together-party. Hier zijn alle NVC-relaties van harte welkom, om aan boord van een van de grote cruiseschepen aan de kade van de Düsseldorfer Altstadt gezamenlijk informeel de geest te laten waaien. Een speciaal welkom is er voor verpakkingsprofessionals uit geheel Europa, die zo informeel hun ervaringen aan boord kunnen uitwisselen.

Een extra aanleiding voor het organiseren van de bijeenkomst, is de officiële introductie van de EPIC European Packaging Directory 2011. Dit boekwerk wordt in een oplage van 4.000 stuks in geheel Europa verspreid en bevat achtergrondinformatie over alle Europese verpakkingsinstituten, de diverse nationale verpakkingswedstrijden in Europa, de systematiek van het kwalificeren van Europese professionals op verpakkingsgebied en een unieke Buyer’s Guide met een overzicht van het aanbod aan verpakkingen, verpakkingsmachines en daaraan gerelateerde diensten en producten.

Heeft u vragen ter voorbereiding van uw bezoek aan de interpack, stel deze dan gerust van tevoren aan het NVC-verenigingsbureau: telefoon +31-(0)182-512411, e-mail info@nvc.nl.

Interpack 2011 – Hal 9 – Stand H21A

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.