HomeNieuwsNNZ presenteert clamshell in twee kleuren

NNZ presenteert clamshell in twee kleuren

De nieuwe EasyPack productlijn van NGP levert een belangrijke aanvulling op het clamshell-assortiment van NNZ. De donkere trays geven – in combinatie met het transparante deksel – een aantrekkelijke uitstraling aan het verpakte product. Fruit en groente kunnen in deze nieuwe tweekleurige clamshells zeer aantrekkelijk worden gepresenteerd in het supermarktschap.

nnz-logoDe EasyPack productlijn omvat tweekleurige clamshells in diverse vormen en afmetingen. Daardoor is deze fraaie verpakking beschikbaar voor een breed scala groente- en fruitsoorten.

Naast alle bekende voordelen van clamshells op het gebied van verwerking, presentatie, productbescherming, ventilatie en hersluitbaarheid bestaan de EasyPack clamshells ook nog eens uit tot 100% gerecycled PET. Daardoor zit deze geavanceerde verpakking qua milieubelasting in de laagst mogelijke categorie. EasyPack clamshells zijn volledig recyclebaar.

NNZ is er trots op als exclusief distributeur van NGP in de Benelux deze innovatieve verpakking op de markt te mogen brengen.

Kijk voor meer informatie op www.nnz.nl.

Bron: AGF.nl