HomeNieuwsNieuwe Mondini topsealmachine bij Phi-Pack

Nieuwe Mondini topsealmachine bij Phi-Pack

mondini

Het brede gamma topsealmachines van Mondini is op vraag vanuit de markt recent nogmaals uitgebreid. De nieuwste Mondini E-367 is specifiek ontworpen voor het middensegment van de markt en biedt door standaardisatie en slimme engineering een perfecte verhouding tussen investering en prestaties. De machine is een aanvulling op de topklasse Mondini EVO-reeks, die zeer succesvol is in het hogere segment, maar vaak teveel van het goede vormt voor producenten die een machine voor medium productieruns nodig hebben.

phipack-logoDeze nieuwe ontwikkeling toont eens te meer de ambitie van Mondini om nu en in de toekomst een van de voornaamste spelers op het gebied van schalensluitmachines te blijven.

De Mondini E-367 stoelt op bewezen, verder geoptimaliseerde techniek in combinatie met een royaal formaatbereik. In doelmarkten als vers vlees, vis en gevogelte met typische lijnsnelheden van 40 tot 60 M.A.P.-verpakkingen per minuut kan Mondini met dit toestel een bijzonder scherp voorstel doen.

De onveranderde, unieke werktuigtechniek van Mondini biedt de gebruiker betrouwbaarheid, garandeert een superieure sealkwaliteit en kent bovendien zeer lage onderhoudskosten. Op gebied van gebruiksgemak en hygiëne zijn natuurlijk absoluut geen concessies gedaan.

De aanstaande EmPack in Zwolle op 18 en 19 november vormt het platform voor de lancering van de nieuwe Mondini E-367 in de Benelux. U vindt Phi-Pack op stand 2018.

Voor meer informatie:
Walter ten Bruggencate
Phi-Pack
T (013) 631 63 02
www.phi-pack.nl
sales@phi-pack.nl