HomeNieuwsNieuw jaar NVC Opleidingen binnenkort van start

Nieuw jaar NVC Opleidingen binnenkort van start

nvc-opleidingen

In september gaat het nieuwe opleidingsjaar van NVC Opleidingen weer van start. Naast de workshops en cursussen op het gebied van verpakkingswetgeving, bedrukken, verpakkingsmaterialen en inkopen/verkopen start op 22 september de NVC Opleiding Verpakkingskundige I. Deze opleiding is bestemd voor medewerkers die op midden kader niveau (gaan) functioneren binnen het verpakken en in hun functie de relatie tussen verpakking en product willen optimaliseren. Zij kunnen de kennis uit de opleiding toepassen in hun functie als bijvoorbeeld verpakkingstechnoloog, accountmanager of inkoper.

nvc-logoMedewerkers die op hoger kader niveau functioneren of gaan functioneren, kunnen deelnemen aan de NVC Opleiding Verpakkingskundige II die van start gaat op 29 september. De deelnemers worden opgeleid in de huidige verpakkingsmaterialen en hun toekomstige mogelijkheden, de product-verpakkingscombinatie, verpakkingstechnieken, marketing van verpakte producten, operations, logistiek, projectmanagement en kwaliteitszorg. Na de opleiding zijn de medewerkers/managers in staat om een initiërende en sturende rol in verpakkingsprojecten vervullen.

Wilt u meer informatie over de NVC Opleiding Verpakkingskundige I, NVC Opleiding Verpakkingskundige II of een van de andere NVC cursussen of workshops? Neem dan contact op met Charissa Koolen.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.