HomeNieuwsBedrijven en personenNedpack profileert zich op vakbeurzen wereldwijd

Nedpack profileert zich op vakbeurzen wereldwijd

nedpack-prorunner-mk5-1

Nedpack zal dit najaar prominent aanwezig zijn op diverse vakbeurzen in de wereld. Van Duitsland tot Nederland en de VS, verpakkingsdeskundigen en -geïnteresseerden kunnen beter dan ooit zien en ervaren wat de fabrikant uit Harderwijk in huis heeft op gebied van slimme productliften.

nedpackDe tournee van Nedpack begint in Nuremberg, Duitsland, met de FackPack die van 28 – 30 september wordt gehouden. Vervolgens staat in Nederland van 5 – 8 oktober de Macropak in Utrecht gepland. Eind die maand start op 31 oktober de Pack Expo in Chicago die doorloopt tot en met 4 november. Vervolgens vindt van 22 – 28 november in Parijs de Salon d’Emballage plaats.

Prorunner mk5

Centraal in alle beursdeelnames staat de nieuwste uitvoering van de Prorunner mk5. Deze continu-productlift heeft een capaciteit van circa 2.000 producten per uur en is zeer compact en flexibel. Voor de Macropack in Utrecht richt Nedpack tevens de spotlights op de vernieuwde versie van Prorunner mk1. Deze discontinulift kan naar wens worden uitgerust met diverse type transporteurs, eventueel door de machinebouwer zelf. Net als de Prorunner mk5 is de mk1 eenvoudig te integreren en geheel modulair van opbouw.

Over Nedpack

Nedpack is een van de toonaangevende spelers in de markt van eindverpakkingssystemen. Als producent van palletiseermachines, productliften en professioneel serviceverlener onderscheidt Nedpack zich met een eigentijdse visie en aanpak. Innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde staan daarbij hoog in het vaandel.

nedpack-prorunner-mk5-2

Kijk voor meer informatie op www.nedpack.com.