HomeThema'sMacropak 2010Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) op Macropak

Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) op Macropak

nvc-logoGraag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan de verpakkingsbeurs Macropak, die van 5 t/m 8 oktober 2010 wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. We ontmoeten u graag op de NVC-stand, C040, direct bij de centrale ingang van de beurs in hal 8. Vanaf 10.00 uur staat de koffie voor u klaar en uiteraard kunt u ‘s middags een drankje aan de NVC-bar komen doen.

Op de NVC-stand kunt u de 10 finalisten van de 25e editie van de Nederlandse verpakkingswedstrijd De Gouden Noot 2010 bekijken. Op de eerste avond van de Macropak, tijdens het 8e Nationale Verpakkingsinnovatie Diner, vindt de prijsuitreiking van deze innovatiewedstrijd plaats.

Heeft uw bedrijf in het verleden een Gouden, Zilveren of Bronzen Noot gewonnen en wilt u deze verpakking presenteren in de NVC Wall of Fame? Neem dan contact op met Charissa Koolen.

nvc-macropak

Samen met beursorganistie VNU organiseert het NVC gedurende de beursdagen spraakmakende, laagdrempelige Walk-in Seminars. De NVC Walk-in Seminars worden gehouden in een speciale seminar-ruimte in de onmiddellijke nabijheid van de NVC-stand (C040). De thema’s die bij deze seminars  ter sprake komen zijn: innovatie (5 oktober), het verpakken van food en non-food, logistiek en automatisering (6 oktober),  opleiden (7 oktober) en duurzaamheid en milieu (8 oktober).

Macropak 2010 – Stand C040

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.