Home Nieuws Multivac presenteert het nieuwe koken op Horecava

Multivac presenteert het nieuwe koken op Horecava

Van 7 t/m 10 januari vindt in Amsterdam RAI wederom een inspirerende en innovatieve editie van de Horecava, het nationale platform voor professionals in de foodservice-industrie, plaats. Innovatie is het sleutelwoord voor Horecava en daarom presenteert Multivac het nieuwe koken. Multivac presenteert onder andere Mylar Cook: een spannend nieuw concept wat voor u de ideale verpakkingsoplossing kan zijn voor ‘sous vide' en oven toepassingen.

Uiteraard presenteert Multivac meer op de Horecava. Op stand 03.313 in hal 3 showen zij diverse compacte verpakkingsoplossingen en ‘sous vide' koken. Alle zeer geschikt voor de foodservice-industrie.

Een bezoek aan de Horecava is de manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Naast honderden exposanten die er hun producten zullen presenteren, heeft de organisatie er alles aan gedaan om de beurs een innovatief karakter te geven. U krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en u kan er contact onderhouden of leggen met leveranciers.

Voor relaties van Multivac zijn er nog enkele gratis entree kaarten beschikbaar!

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.