HomeNieuwsBedrijven en personenMultivac organiseert extra gratis kennisevent op 14 september 2017

Multivac organiseert extra gratis kennisevent op 14 september 2017

Vanwege grote belangstelling is het eerder aangekondigde kennisevent op 13 september a.s. over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van traysealtechnologie volgeboekt. Op donderdag 14 september organiseert Multivac Nederland daarom een extra gratis kennisevent met exact hetzelfde programma als op 13 september. Voor het kennisevent van 20 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben doe dit dan zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

De events op 14 en 20 september zijn exclusief toegankelijk voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Tijdens de events komen onder andere specialisten aan het woord in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen. Daarnaast zal de geavanceerde Multivac traysealtechnologie gedemonstreerd worden.

Het programma van het kennisevent op donderdag 14 september is toegespitst op startende of kleine ondernemingen die versproducten verwerken en het event op woensdag 20 september op grotere, meer ervaren fabrikanten. Uiteraard is er tijdens de events de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere collega-verwerkers of -fabrikanten van verse levensmiddelen.

Meer informatie over deze kennisevents, het programma en de aanmeldprocedure kunt u hier lezen. Wees wel op tijd met aanmelden aangezien er een beperkt aantal deelnemers toegelaten kan worden. Met vragen aangaande het event bent u welkom contact op te nemen met Saskia Cooman van Multivac via info@multivac.nl. Multivac verheugt zich erop u te ontmoeten en u inzicht te geven in hoe uw verse levensmiddelen langer houdbaar te verpakken met de Multivac traysealtechnologie.

Multivac is één van 's werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life science en farmaceutische producten, alsook industriële goederen. Het Multivac productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van onze klanten; naast dieptrekverpakkingsmachines ook traysealers, vacumeermachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen, alsook geautomatiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan.

De Multivac Groep telt ongeveer 5.200 medewerkers wereldwijd waarvan 1.900 gestationeerd op het hoofdkwartier te Wolfertschwenden in Duitsland. De groep is met meer dan 80 dochterondernemingen vertegenwoordigd op alle continenten. Meer dan 1.000 verkoopadviseurs en onderhoudsmonteurs wereldwijd zetten hun kennis en ervaring in ten gunste van de klant en garanderen dat de geïnstalleerde Multivac machines maximaal presteren.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.