HomeNieuwsBedrijven en personenMultivac organiseert kennisevents over langer houdbaar verpakken

Multivac organiseert kennisevents over langer houdbaar verpakken

Op woensdag 13 en 20 september 2017 organiseert Multivac Nederland te Woerden een tweetal gratis kennisevents over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van traysealtechnologie. De events zijn exclusief toegankelijk voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Tijdens de events komen onder andere specialisten aan het woord in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen. Daarnaast zal de geavanceerde traysealtechnologie van Multivac gedemonstreerd worden.

Het programma van het kennisevent op woensdag 13 september is toegespitst op startende of kleine ondernemingen die versproducten verwerken en het event op woensdag 20 september op grotere, meer ervaren fabrikanten. Uiteraard is er tijdens de events de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere collega verse levensmiddelen verwerkers of fabrikanten.

Meer informatie over deze kennisevents, het programma en de aanmeldprocedure kunt u hier lezen. Wees wel op tijd met aanmelden aangezien er een beperkt aantal deelnemers toegelaten kan worden. Met vragen aangaande het event bent u welkom contact op te nemen met Saskia Cooman van Multivac via info@multivac.nl. Multivac verheugt zich erop u te ontmoeten en u inzicht te geven in hoe uw verse levensmiddelen langer houdbaar te verpakken met de traysealtechnologie van Multivac.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.