HomeThema'sMacropak 2010Machevo & Bulk Vereniging reikt Hartong Trofee uit

Machevo & Bulk Vereniging reikt Hartong Trofee uit

hartong-trofee-logoOp 6 oktober 2010 reikt de Machevo & Bulk Vereniging in Utrecht de Hartong Trofee uit aan het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs Industrial Processing van de Industriële Week. Een deskundige jury onderwerpt alle stands van de Industrial Processing aan een kritische beoordeling en zal de genomineerde deelnemers een dag daarvoor bekendmaken.

De Hartong Trofee wordt al sinds 1978 uitgereikt door de Machevo & Bulk Vereniging, de grootste branchevereniging voor de Nederlandse procesindustrie. De trofee is genoemd naar wijlen de heer F. L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

De jury bestaat dit jaar uit Herman van Belkom van BECC uit Den Haag, Marc Klumper van VNU Exhibitions BV en Cynthia Meijer namens de Machevo & Bulk Vereniging. Als voorzitter van de jury treedt op, de heer Herman van Belkom, een live-communicatie strateeg en architect. Zijn visie berust erop dat enkel een goed samenspel tussen de onderdelen (eerst de mens, dan het product en dan pas het design) een goede ruimtelijke totaalpresentatie maken. Door de eigenwijze, verfrissende visie en een gedegen achtergrond in communicatie, strategie, psychologie en design wordt Van Belkom gezien als een autoriteit in ruimtelijke communicatie en vaak ingeschakeld door beursorganisatoren, exposanten, overheden en communicatie- en architectenbureaus om tot vernieuwende oplossingen te komen.

Kijk voor meer informatie op www.machevo.nl.