HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label levert hoge kwaliteit thermo transfer printers van Godex

Logi Label levert hoge kwaliteit thermo transfer printers van Godex

Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren. Sinds de oprichting ligt de kracht in kwaliteit, levertijden in prijzen. Een sterke combinatie, waardoor de klantenkring constant groeit. Stuk voor stuk hechten de klanten aan het onafhankelijke advies voor specifieke bedrijfstoepassingen.

In de webshop Godex Supplies van Logi Label kunt u ook natuurlijk de hoge kwaliteit thermo transfer printers vinden. Godex levert printers voor veel toepassingen zoals portable, desktop en brede industriële printers tegen zeer scherpe concurrente prijzen. Ook de nieuwste desktopprinters, de DT41 en de G500U, kunt u hier terug vinden.

Wist u al dat u via Godex Supplies ook onze private label etiketten uit voorraad kunt bestellen? Hier staan de meest gebruikte formaten en kwaliteiten met scherpe prijzen. Zowel voor de desktopprinters als voor de industriële printers.

Ook kunt u in deze webshop private label printlinten vinden. Kijk, vergelijk en vraag gerust om testlinten. Logi Label heeft van alle kwaliteiten testlinten van 100 mm breed met 50 meter op kernen voor de meeste printers zoals Zebra, Sato, Toshida en uiteraard Godex.

www.logilabel.nl