HomeThema'sEmpack Brussel 2011Lock toont nieuwe metaaldetector Insight tijdens Empack

Lock toont nieuwe metaaldetector Insight tijdens Empack

lock-empack-brussel-2011-1

Tijdens Empack Brussel toont Lock Inspection Systems dit jaar een compleet aanbod aan metaaldetectoren speciaal voor de verpakkingsindustrie. Lock toont onder andere de onlangs geïntroduceerde Insight metaaldetectoren. De nieuwe ultragevoelige Lock Insight dankt zijn naam aan één van de vele unieke features van de nieuwe reeks, namelijk de visualisering van het metaaldetectieproces.

lock-logoNaast de gebruikelijke gevoeligheidsparameters en fasehoek geeft de interface van de Insight een vectordiagram weer wat als een venster tot het metaaldetectieproces kan worden gezien. DDS (Direct Digital Signal) is een grafisch display dat duidelijk ‘het producteffect' weergeeft. Ook kan er mechanische en elektrische ruis op worden waargenomen en kan men de unieke signalen van de diverse ferro, non-ferro en RVS (304 of 316) metalen onderscheiden. Voor kwaliteitsmanagers zijn er op 4 beveiligingsniveaus batchgegevens gegevens beschikbaar t.b.v. volledige traceerbaarheid van het product. Deze gegevens kunnen worden gedownload of zijn beschikbaar via diverse netwerkopties. Engineers zullen verheugd zijn met de uitgebreide communicatie-opties die beschikbaar zijn, zoals USB, SCADA & (Wireless) Ethernet.

U kunt kennismaken met de horizontale Lock Insight HD, voor integratie met transportsystemen/uitwerpmechanismen en de farmaceutische Insight PH speciaal voor de inspectie van tabletten en capsules. Verder toont Lock ook de overige versies, de Insight PL, voor de detectie van verontreinigingen in producten die in pijpleidingsystemen worden verwerkt en de Insight C5 & VF detectoren voor de inspectie van poeders en granulaten in de vrije-val.

Daarnaast kunt u tijdens de Empack beurs kennis maken met onze OPTIX detectiemanagement software. Diagnostische, instel- en opvraagroutines worden uitgevoerd door de interne processor en kunnen direct via OPTIX worden gerapporteerd of gedownload naar een PC of standaard USB-stick. Tevens kan er kennis worden gemaakt met Lock’s unieke Datachek software systeem. Hiermee wordt een centraal managementsysteem gecreëerd dat kan worden gebruikt door kwaliteitspersoneel voor de afstemming op HACCP, BRC & IFS procedures.

lock-empack-brussel-2011-2

Empack Brussel 2011 – Stand B099

Kijk voor meer informatie op www.lockinspection.com.