HomeNieuwsLichtgewicht export pallets in assortiment Q-PALL

Lichtgewicht export pallets in assortiment Q-PALL

qpall-logoNu steeds meer landen wereldwijd hoge eisen stellen met betrekking tot de houten pallets en het ongedierte welke zich in deze pallets nestelt, heeft Q-PALL de juiste vervanging. Onze one-way oftewel eenmalige export pallets zijn uitermate geschikt om goederen te exporteren naar het buitenland en worden in diverse sectoren waaronder de levensmiddelenindustrie gebruikt. Zij hoeven geen speciale behandeling tegen ongedierte te ondergaan. Dit scheelt kosten én u vermijdt het risico dat bij vertraging het certificaat van de behandeling verloopt, waardoor uw zending het betreffende land niet binnenkomt.

In vergelijking met houten pallets is er bovendien geen kans op beschadiging van goederen door splinters of uitstekende spijkers. Dankzij de nestbare uitvoeringen kunnen deze pallets per grote hoeveelheid gestapeld worden. Dit bespaart ruimte tijdens het laden en in het warehouse.

qpall-1208

Deze eenmalige pallets zijn in verschillende maten verkrijgbaar waaronder in euro- en blokformaat en wegen respectievelijk 5,4 en 7,5kg. Beide uitvoeringen hebben een statische belasting tot 2500 kg en een dynamische belasting tot 1.000kg.

Tevens is deze pallet leverbaar met op zonder opstaande rand en onderlatten. De onderlatten kunnen eenvoudig onder de pallet gemonteerd worden middels een kliksysteem en zijn zo geschikt voor de rollerbaan.

qpall-1210

Kijk voor meer informatie op www.qpall.com.