HomeNieuwsBeurzen en evenementen"Jubileumeditie Empack Brussel wordt iets heel speciaals"

“Jubileumeditie Empack Brussel wordt iets heel speciaals”

lobke-video

video1Over precies een maand (12 en 13 oktober) wordt in Brussels Expo de tiende editie van de verpakkingsbeurs Empack gehouden. Deze jubileumeditie zal volgens Lobke Vergauwen van beursorganisator easyFairs iets heel speciaals worden. “Empack Brussel is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste verpakkingsbeurs in België en een event waar je eigenlijk niet kunt ontbreken. Niet alleen voor de naamsbekendheid, maar ook voor het klantenpotentieel dat het biedt”, zo zei ze onlangs in een video-interview met PackOnline.nl.

Klik hier voor het video-interview…

easyfairs-logoDe tiende editie zal natuurlijk een feestelijk tintje krijgen. “Op de eerste beursdag zal er voor het eerst een avondopening zijn en zal er een netwerkreceptie plaatsvinden waar iedereen die iets te betekenen heeft in de verpakkingssector voor zal worden uitgenodigd”, aldus Lobke Vergauwen in het video-interview met PackOnline.nl, waarin zij het verder onder andere heeft over de historie van Empack en het steeds belangrijker wordende randprogramma.

Klik hier voor het video-interview…

PackOnline.nl is onlangs gestart met een thema over Empack Brussel 2011. Exposanten kunnen middels een persbericht en/of advertentiecampagne binnen dit thema hun (potentiële) klanten laten weten dat ze aanwezig zijn op Empack Brussel 2011 en hen informeren over de producten die zij daar presenteren. Exposeert u ook op Empack Brussel 2011? Stuur dan uw persbericht naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over adverteren op PackOnline.nl gerust contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com of klik hier voor al het nieuws binnen het thema over Empack Brussel 2011.