HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017JASA toont verpakkingsconcept voor gemaksproducten op Empack

JASA toont verpakkingsconcept voor gemaksproducten op Empack

Afgelopen jaar heeft JASA Packaging Systems de gepatenteerde JASA 2-in-1 Pack ontwikkeld. De markt kent momenteel een groeiende consumentenvraag naar gemaksproducten en deze trend biedt voedselproducenten, -verwerkers en –verpakkers de kans om vernieuwende productconcepten in de markt te zetten. JASA heeft daar handig op in gespeeld met de innovatieve 2-in-1 Pack.

Met deze gepatenteerde verpakkingsoplossing worden twee verschillende producten in één verpakking gescheiden verpakt in twee separate compartimenten. Zo gaan in het hoofdcompartiment bijvoorbeeld gemengde sla, aardappeltjes of chips. Het tweede compartiment biedt ruimte voor sachets met dressing of kruiden. Een innovatief verpakkingsconcept dat verpakkers legio mogelijkheden biedt om kostenefficiënt in te spelen op de groeiende vraag naar ‘ready to eat'-producten, aldus het bedrijf.

Het nieuwe concept was in februari al te bewonderen op de beurs Fruit Logistica in Berlijn. Mocht u toen niet in de gelegenheid zijn geweest om langs te komen, dan bent u nu van harte welkom op Empack in ‘s-Hertogenbosch.

Empack Den Bosch 2017 – Stand C126

Kijk voor meer informatie op www.jasa.nl.