HomeNieuwsJASA speelt in op gemakstrend met nieuwe verpakkingsoplossing

JASA speelt in op gemakstrend met nieuwe verpakkingsoplossing

jasa-2-in-1-pack

De markt kent een groeiende consumentenvraag naar gemaksproducten. Deze trend biedt voedselproducten, -verwerkers en -verpakkers de kans om vernieuwende productconcepten in de markt te zetten. In aansluiting op deze marktbehoeften ontwikkelde JASA Packaging Systems een innovatieve folieverpakking: de 2-in-1 Pack. Met deze gepatenteerde en volledig geautomatiseerde verpakkingsoplossing worden verschillende producten in één productierun schoon en gescheiden verpakt in twee separate compartimenten.

jasa-logo-nieuw-1In het hoofdcompartiment kan dan bijvoorbeeld gemengde sla, aardappelpartjes of chips verpakt worden. Het tweede compartiment biedt ruimte voor sachets met dressing of kruiden of een disposable lepel, mes of vork. Een innovatief verpakkingsconcept dat verpakkers legio mogelijkheden biedt om kostenefficiënt in te spelen op de vraag naar ‘ready to eat'-producten, aldus JASA Packaging Systems.

JASA Packaging Systems is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines en gespecialiseerd in weegtechniek. Het enthousiaste en ervaren team van JASA medewerkers ontwerpt en bouwt al dertig jaar verpakkingsmachines met een fris Hollands design, waarbij de focus altijd ligt op hygiëne, efficiency, gebruiksgemak en service.

Kijk voor meer informatie op www.jasa.nl.