HomeNieuwsBedrijven en personenJASA nodigt u uit voor een bezoek aan haar Demo Week

JASA nodigt u uit voor een bezoek aan haar Demo Week

In de week van 7 t/m 11 mei organiseert JASA een Demo Week in haar fabriek in Alkmaar. Via deze weg willen we u van harte uitnodigen om ons die week een bezoek te brengen. Wij zullen onze nieuwste machines tonen en u kunt een kijkje nemen op onze engineering afdeling en in onze fabriek. Daarnaast staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 mei hebben wij gereserveerd voor onze Nederlandse klanten, donderdag 10 en vrijdag 11 mei ontvangen wij onze buitenlandse dealers en klanten. De focus ligt op het sorteren, wegen en verpakken van aardappelen, uien en wortelen. Tussen de demonstraties en technische uitleg door verzorgen wij een hapje en een drankje.

We hopen u te mogen begroeten bij JASA. Graag horen we of u van deze uitnodiging gebruik wilt maken door te klikken op een van onderstaande links. Geef daarbij aan wanneer u verwacht te komen en met hoeveel collega’s.

Ja, ik kom naar de JASA Demo Week…

Nee, ik kan helaas niet langskomen, maar ik heb wel interesse. Neem contact met me op…

Hieronder alvast een ‘sneak preview' van de machines die getoond worden tijdens de JASA Demo Week.

Volledige weeg- en verpakkingslijn voor aardappelen

Een volledige weeg- en verpakkingslijn voor aardappelen bestaande uit:

  • Kistenkantelaar
  • Opvoerset naar de weger
  • Newtec 4014XB1 lineair weger, aangesloten op webservices
  • Newtec PCS system, transportsysteem onder de weger naar twee JASA verticaal vorm en sluit machines
  • JASA 350 Quickpack (Carry fresh verpakkingen en uitgevoerd met Smartdate X40 intermittent printer)
  • JASA 350 Continuous Motion (producing Carry bag verpakking, zij-invouw verpakking PE folie, vlakke zak verpakking  PP folie en uitgevoerd met Smartdate X60 continue printer)
  • Uitvoerband
  • Draaitafel

Q-tec Camera sensor

The Q-tec Camera sensor, aangesloten op Newtec Webservices. Inschuur camera voor tellen en analyseren van volledige partijen aardappelen bij de akkerbouwer of bij het lossen van de vrachtwagen bij inbunkering eindafnemer. Eenvoudig over transportband te plaatsen.

Newtec optische Celox XT sorteerder

De nieuwe Newtec optische Celox XT sorteerder, aangesloten op Webservices. Optisch sorteerder voor aardappelen/wortelen selectie op kwaliteit, maat, lengte, diameter, platheid en inhoud.

Newtec optische sampling machine

Newtec optische sampling machine t.b.v. beoordelen aardappelen, aangesloten op Webservices. Lengte, diameter, platheid en inhoud worden geregistreerd van een badge aardappelen.

Nieuwste versie van Webservices

Nieuwste versie van Webservices. Newtec weger, Celox, sample machine en inschuur camera zijn aangesloten op Newtec Webservices. Data hosting en grower management.

Kijk voor meer informatie op www.jasa.nl of stuur een e-mail naar sales@jasa.nl.