HomeNieuwsBedrijven en personenInternational Paper ontwikkelt innovatieve golfkartonverpakkingen

International Paper ontwikkelt innovatieve golfkartonverpakkingen

International Paper, leverancier van golfkartonverpakkingen dat onlangs een marketingovereenkomst heeft gesloten met De Jong Verpakking, toont momenteel haar laatste innovaties op Fruit Attraction 2017. Fruit Attraction is een toonaangevende internationale vakbeurs voor groenten- en fruithandel die van 18 tot en met 20 oktober plaatsvindt in de Spaanse hoofdstad Madrid.

Vandaag de dag stellen klanten steeds hogere eisen aan verpakkingsoplossingen. Ze moeten duurzaam zijn, hoogwaardig grafisch geprint en moeten bovendien minder afval opleveren in de keten. International Paper reageert op deze behoeften door voortdurend innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Dit doet het bedrijf onder andere door zeer nauw samen te werken met de volledige supply chain van klanten en door de recent gesloten marketingovereenkomst met De Jong Verpakking.

Door de samenwerking met De Jong Verpakking is het voor International Paper mogelijk om Europese tenders aan te bieden wat door de geografische ligging van beide bedrijven voorheen niet mogelijk was. “Hiermee kunnen onze bedrijven hun waarde propositie verder verbeteren door beter in te spelen op de specifieke behoeften van pan-Europese retailers”, aldus Eric Chartrain, Vice President en General Manager golfkartonverpakkingen van International Paper in EMEA.

Kijk voor meer informatie op www.internationalpaper.com.