HomeNieuwsBedrijven en personenDe Jong Verpakking levert golfkarton aan pan-Europees retailsegment

De Jong Verpakking levert golfkarton aan pan-Europees retailsegment

De Jong Verpakking en International Paper maken bekend dat de bedrijven een marketing samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. De bedrijven zijn overeengekomen gezamenlijk de levering van golfkartonverpakkingen voor groenten en fruit aan te bieden aan het pan-Europese retailsegment, waarbij elk van hen objectief niet in staat zou zijn om een bepaalde offerte zelf te kunnen bedienen. Door de samenwerking is het vanaf nu mogelijk om Europese tenders aan te bieden wat door de geografische ligging van beide bedrijven voorheen niet mogelijk was.

“Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen onze twee bedrijven hun waarde propositie verder verbeteren door beter in te spelen op de specifieke behoeften van pan-Europese retailers”, aldus Eric Chartrain, Vice President en General Manager golfkartonverpakkingen van International Paper in EMEA. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst ons in staat stelt klanten in dit segment betere opties aan te bieden voor innovatieve golfkartonverpakkingen voor fruit en groenten.”

“Onze twee bedrijven zijn experts in verpakkingen voor verse groenten en fruit met een complementair geografisch bereik. We zijn verheugd dat we pan-Europese retailers een geoptimaliseerde oplossing kunnen bieden die hun logistieke keten zal verbeteren”, aldus Ad Smit, CEO van de De Jong Packaging Group.

De twee verpakkingsfabrikanten zullen als onafhankelijke bedrijven blijven functioneren. De marketing samenwerkingsovereenkomst is niet van toepassing op andere gebieden dan bepaalde offertes voor pan-Europese leveringen van golfkartonverpakkingen voor fruit en groenten.

Kijk voor meer informatie op www.dejongverpakking.com.