HomeNieuwsInschrijving verpakkingswedstrijd De Gouden Noot geopend

Inschrijving verpakkingswedstrijd De Gouden Noot geopend

goudennoot

Sinds 1 januari 2010 is de inschrijving voor de 25e editie van de Nederlandse verpakkingswedstrijd De Gouden Noot geopend! Sinds de start in 1958 hebben meer dan 2000 verpakkingsinnovaties om De Gouden Noot gestreden. Met De Gouden Noot stimuleert het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) innovaties op het gebied van verpakte producten en verpakkingen. Iedere onderneming die in de jaren 2008-2009 een verpakking op de Benelux-markt heeft geïntroduceerd, of voornemens is dit te doen in 2010, kan inschrijven.

Retailers, fabrikanten van verpakte producten, designbureaus of verpakkingsleveranciers: ze hebben allemaal de mogelijkheid De Gouden Noot te winnen.

De jurering neemt drie volle dagen in beslag. De tien inzendingen die in de eerste ronde als genomineerden uit de bus komen krijgen de gelegenheid om zich te presenteren op de Empack Brussel, de Emballage in Parijs en natuurlijk aan de voltallige jury. Wie uiteindelijk het goud wint wordt bekend gemaakt tijdens het 8e Nationale Verpakkingsinnovatie Diner, op 5 oktober 2010 in het Holland Casino te Utrecht. Hier is de innovatieve top van de Nederlandse verpakkingswereld aanwezig.

De tien genomineerde verpakkingen worden ook tentoongesteld in de NVC-stand bij de centrale ingang van de Macropak (5-8 oktober 2010).

Bron: NVC