HomeNieuwsBeurzen en evenementenImpressie FoodTech Rosmalen 2011

Impressie FoodTech Rosmalen 2011

foodtech-rosmalen-2011

fotoOp 25 en 26 mei werd door easyFairs de beurs FoodTech georganiseerd in Autotron Rosmalen. Nadat de beursvloer tot drie keer toe was uitgebreid, was de vakbeurs voor technologie en innovatie in de voedingsmiddelenindustrie volgens organisator easyFairs nu echt compleet. Het succes van de nieuwe vakbeurs was volgens de organisator af te lezen uit het aantal aanmeldingen. Met 170 deelnemers op het menu waren alle plaatsen op de beursvloer gevuld, maar het gros van de exposanten gaf aan het einde van de laatste beursdag aan toch op meer bezoekers te hebben gehoopt.

easyfairs-logoFoodTech vindt niet alleen plaats in het zuiden van het land. Op 16 en 17 november 2011 vindt ook een editie van FoodTech plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Extra aandacht zal hierbij uitgaan naar de markt in Noord- en Oost-Nederland. Net als voorgaande jaren wordt Foodtech Zwolle gelijktijdig georganiseerd met Empack, een vakbeurs op het gebied van verpakkingen. Hierdoor wordt volgens organisator easyFairs ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakking- en voedingsmiddelensector, zodat de bezoeker een totaaloverzicht krijgt van alle trends en ontwikkelingen.

De redactie van PackOnline.nl maakte een impressie van de beurs met foto’s van exposanten en hun producten. Klik hier voor de foto-impressie…