HomeNieuwsBedrijven en personenHet Packhuys neemt bezoekers Open Huys Dagen mee naar de toekomst

Het Packhuys neemt bezoekers Open Huys Dagen mee naar de toekomst

Het Packhuys neemt u mee naar de toekomst van food packaging. Na het succes van eind 2021 houdt Het Packhuys dit van 31 mei t/m 9 juni namelijk weer haar Open Huys Dagen. Het Packhuys presenteert en demonstreert het complete assortiment aan machines en toont de laatste innovaties die u helpen bij het optimaliseren van uw processen. De experts van Het Packhuys geven u graag advies over de ultieme oplossing voor uw uitdaging.

In de ruime showroom van Het Packhuys worden alle machines werkend gedemonstreerd. Er staan stand-alone en complete lijnoplossingen bestaande uit topseal, flowpack, casepacking, doseren, portioneren, manueel en volautomatisch wegen, (hygiënische) transportsystemen, kartonsluitmachines, ontnesten, automatisering, robotisering, a.i. en meer. Daarnaast zal Het Packhuys onder andere de in eigen huis ontwikkelde Sepia casepacker demonstreren.

Het Packhuys laat u ook kennismaken met het (nieuwe) assortiment aan machines, zoals topseal van Packaging Automation, weegsystemen voor AGF van TopControl, kartonsluitmachines en ontnestsystemen van Frutmac, flowpackmachines van BARSH, topseal MAP en SKIN van Tecnovac, doseren en afvullen van onder andere maaltijdcomponenten, soepen, sauzen en salades van Leonhardt, het lineair wegen en/of tellen van onder andere plakkerig product van ITW en in samenwerking met Gearbox Innovations tonen zij ook enkele oplossingen voor het optisch sorteren en kwaliteitscontrole van producten als tomaten, druiven en snackgroenten.

Tijdens de Open Huys Dagen maakt Het Packhuys van de gelegenheid gebruik om met trots hun bestaande en nieuwe partners te presenteren, waarmee Het Packhuys voorloper blijft als het gaat om het verpakken van AGF en convenience producten (kant-en-klaar maaltijden, vlees, salades, soepen, sauzen, etc.). Het Packhuys zorgt er tijdens de Open Huys Dagen voor dat de hapjes warm zijn en de drankjes koud staan.

Het Packhuys is leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Hiervoor werkt Het Packhuys nauw samen met vaste leveranciers waarvan het exclusief distributeur is voor de Benelux. Deze leveranciers zijn echte partners waarmee Het Packhuys samen met de klant een partnership opbouwt, gebaseerd op vertrouwen en een langdurige samenwerking.

De Open Huys Dagen van Het Packhuys vinden plaats 31 mei t/m 9 juni. Aanmelden kan per e-mail of via de speciale website.

www.openhuysdagen.com