Home Nieuws Bedrijven en personen Het Packhuys presenteert complete lijnen tijdens Open Huys Dagen

Het Packhuys presenteert complete lijnen tijdens Open Huys Dagen

Het Packhuys verhuisde in juni vorig jaar naar een nieuwe locatie in het Noord-Brabantse Halsteren. Nu het eindelijk weer kan en mag opent het bedrijf tijdens de zogenaamde Open Huys Dagen de deuren. Het Packhuys geeft haar klanten en relaties graag een rondleiding op de nieuwe locatie en eerder deze week was ook de redactie van Pack Online te gast in Halsteren.

In de ruime showroom van Het Packhuys worden alle machines werkend gedemonstreerd. Er staan onder andere een complete oplossing inclusief transportsystemen voor het verpakken van druiven, diverse onder- en bovenseal flowpackers voor het verpakken van los product of producten in schaal, een Rotofill voor het afvullen, sealen en dekselen van vloeibare en droge producten, een semi-automatische traysealer voor MAP- en SKIN-verpakken van bijvoorbeeld maaltijden, vlees en vis, een sleever voor het automatisch sleeven van diverse soorten verpakkingen en bovendien een complete verpakkingslijn voor het ontnesten, transporteren, afvullen, sealen en vervolgens sleeven van onder andere maaltijden.

Tijdens de Open Huys Dagen maakt Het Packhuys van de gelegenheid gebruik om twee nieuwe innovatieve machines aan de markt te presenteren. Het gaat om de introductie van de Evolution-S, de nieuwste innovatie van Packaging Automation op het gebied van high-speed topsealen, en de lancering van de in eigen huis ontwikkelde Fusion voor het snel, simpel en duurzaam verpakken van groenten en fruit in karton. Bovendien zijn verschillende toeleveranciers met hun producten en kennis aanwezig.

Het Packhuys is leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Hiervoor werkt Het Packhuys nauw samen met vaste leveranciers waarvan het exclusief distributeur is voor de Benelux. Deze leveranciers zijn echte partners waarmee Het Packhuys samen met de klant een partnership opbouwt, gebaseerd op vertrouwen en een langdurige samenwerking.

De Open Huys Dagen van Het Packhuys vinden plaats tot en met 19 november. Aanmelden kan nog steeds per e-mail of via de website.

Bekijk fotoreportage