HomeNieuwsBedrijven en personenGKS Packaging blikt terug op een druk, enerverend en succesvol jaar

GKS Packaging blikt terug op een druk, enerverend en succesvol jaar

Het einde van het jaar is in zicht. Daarom deze keer geen nieuws met betrekking tot nieuwe technische ontwikkelingen van GKS Packaging, maar een korte terugblik op een mooi jaar.

Het einde van een uitermate druk, enerverend en succesvol jaar voor GKS. Met als hoogtepunt de Grand Happening in juni waarbij alle partners, klanten en familieleden een kijkje konden nemen in de GKS-keuken. Het waren twee druk bezochte dagen met veel leuke, positieve en enthousiaste reacties. Het voltallige GKS-team kijkt dan ook met oprechte trots hierop terug.

Dankzij de groei in 2018 is wederom de noodzaak ontstaan om GKS Packaging verder uit te breiden. Na een intensieve zoektocht, in een technische regio met veel concurrentie op de het gebied van vacatures, is GKS er weer in geslaagd om een viertal toppers te vinden.

GKS start het nieuwe jaar met deze vier nieuwe collega's, waarmee de afdelingen Engineering, Productie, Montage en Service worden uitgebreid. Hiermee staat GKS weer vol enthousiasme klaar voor het nieuwe jaar 2019, waarin weer veel nieuwe ontwikkelingen gepland staan.

Graag wil GKS Packaging alle klanten, toeleveranciers en overige partners bedanken voor het gezamenlijke succes in het afgelopen jaar. Uiteraard wenst GKS iedereen prettige feestdagen en een goed, succesvol, maar bovenal een gezond 2019.

www.gkspackaging.com