“We’re having a little Grand Happening”, zo nodigde GKS Packaging honderden klanten en partners uit om haar nieuwe onderkomen in Eindhoven te komen bekijken. Begin 2017 verhuisde GKS Packaging namelijk en inmiddels werd het stilaan tijd om klanten en partners te laten zien wat ze tot dusver bereikt heeft.

Men kon op vrijdag 1 juni een kijkje nemen achter de schermen om te zien waar en hoe GKS Packaging haar machines bedenkt, maakt en bouwt. GKS Packaging gooide alle deuren open voor haar Grand Happening. Deze feestelijke dag, die begon met de officiële opening door Ivo Geukes en een rondleiding door het pand en langs diverse demo’s, stonden diverse activiteiten gepland.

Zo konden klanten en partners twee complete verpakkingslijnen voor AGF, diverse stand-alone machines, een demonstratie van het modulaire machineplatform in de praktijk, de innovatieve droogtechniek voor voedingsmiddelen Future Food Dryer en de onthulling van de nieuwe verpakkingsmachine Easypack EP250 verwachten.

“De EP250 is de langverwachte opvolger van de EP200, waarmee alles voor GKS Packaging bijna twintig jaar geleden begon. Deze kleine verpakkingsmachine is ideaal voor de detaillist, die diverse kleine wisselende series moet verpakken. Ook bedrijven die weinig ruimte beschikbaar hebben op de verpakkingsafdeling, hebben baat bij de zeer compacte afmetingen van de EP250”, licht Ivo Geukes toe.

De Grand Happening van GKS Packaging werd in stijl afgesloten met een informele netwerkborrel met ‘food and drinks’.

Impressie Grand Happening GKS Packaging 2018

DELEN