HomeMachinesInspecterenEspera zet jarenlange en gekende ervaring in voor checkweighing

Espera zet jarenlange en gekende ervaring in voor checkweighing

Espera staat voor innovatief uitprijzen en etiketteren. Steeds wanneer het erom gaat uw producten voor de consument nuttig en/of aantrekkelijk te maken, vindt u bij Espera een passende oplossing die is aangepast aan uw workflow en die uw dagelijkse werk vereenvoudigt. Ook als het gaat om checkweighing.

Gezien de algemene markttendens naar meer producten met vast gewicht, heeft Espera enige tijd geleden haar gamma uitgebreid met checkwegers. De ES-W 5000, een checkweger voor uw verpakte en onverpakte producten, is voorzien van een uiterst hygiënisch en compact ontwerp, opties voor uw specifieke situatie, een grote flexibiliteit wat betreft de manier van uitstoten en een uiterst intuïtieve interface.

“Gebaseerd op de jarenlange ervaring van Espera in weegtechnologie met haar gekende weeg- en uitprijsmachines, werd de ES-W 5000 ontwikkeld en zet hiermee de nieuwe standaard voor checkweighing in de markt. Inspelend op de trend naar e-wegen biedt Espera met de ES-W 5000 een high-performance controleweger en dit met lokale ondersteuning door Espera-Nederland”, aldus directeur Jan Zwaan van Espera-Nederland.

www.espera.nl