HomeNieuwsBedrijven en personenEngels Groep: een van Europa’s snelst groeiende bedrijven

Engels Groep: een van Europa’s snelst groeiende bedrijven

engels

De Engels Groep, met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Portugal, stelt in haar Mission Statement  toonaangevend te willen worden in Europa op het gebied van producten voor logistiek, afvalinzameling en scheiding. Engels is daarom extra gelukkig met de deze maand ontvangen onderscheiding als  een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Op de Winners’ List 2010 noteerde de organisatie ‘Europe’s 500’ voor Engels, ‘een succesvol en groeiend bedrijf, dat door hard werk, doorzettingsvermogen en capaciteit tot innovatie een significante bijdrage levert aan de werkgelegenheid en welvarendheid van Europa’, de 178e plaats over de jaren 2008 en 2009.

engels-logo“Een positie om trots op te zijn”, aldus directeur Joost Engels. “De omzet in 2009 bleef weliswaar op hetzelfde niveau als die van 2007-2008, maar onze groep consolideerde en investeerde in onze Duitse productievestiging en Engels HLC (specialist in het binnenhalen van communale opdrachten),  hetgeen resulteerde in een toename van 59 werkplekken in de groep. Deze investering betaalde zich in 2010 terug met een omzetgroei van 23% naar een totaal van ca. € 24.000.000.”

Engels biedt, naast de grote diversiteit van haar standaard programma, vooral ook maatwerkoplossingen. Haar producten vinden hun weg naar bedrijven en organisaties van divers pluimage, zoals de transportsector, de zorgsector, de foodsector, overheidsinstellingen, afvalinzamelaars, enzovoorts. De productrange reikt van papierkorven en kunststof pallets tot ondergrondse containers compleet met internettoegang en beheersoftware.

engels-500-2

Kijk voor meer informatie op www.engels.eu en/of www.europes500.eu.