HomeThema'sEmpack Brussel 2010Dutch Pack focust tijdens Macropak en Empack ook op standaard stazakken, stoomzakken...

Dutch Pack focust tijdens Macropak en Empack ook op standaard stazakken, stoomzakken en sleeves

dutchpack-stazakken

U kent DutchPack ongetwijfeld van folie van de rol en voorgevormde zakken. Tijdens de beurzen Macropak en Empack Brussel vestigen we de aandacht op de volgende flexibele verpakkingen.

dutchpack-logoStandaard stazakken

De opmars van stazakken is u vast niet ontgaan. Naast ons vertrouwde maatwerk bieden wij ook een standaard assortiment van verschillende modellen, kleuren, maten en extra’s als ventiel en sluitclip. Zie ook www.preformedpouch.com.

Stoomzakken

Voorgevormde zakken met ventiel zijn zeer innovatief en consumentvriendelijk; het bereiden van kant-en-klaar maaltijden of saus in de magnetron is nog nooit zo makkelijk gemaakt. De zakken zijn steriliseerbaar of pasteuriseerbaar, dus de inhoud blijft lang houdbaar.

Sleeves

Een sleeve maakt uw product rondom aantrekkelijk. U kunt de volledige 360⁰ gebruiken voor aantrekkelijke graphics en communicatie naar de consument.

Om u goed kennis te laten maken met de mogelijkheden gebruiken wij de beurzen Macropak Empack Brussel om onze producten en onze nieuwste verpakkingsinnovaties te presenteren. Graag ontmoeten wij u op (een van) deze beurzen.

Macropak 2010 – Stand F054

Empack Brussel 2010 – Stand B028

Kijk voor meer informatie op www.dutchpack.eu.