HomeNieuwsBedrijven en personenDS Smith opent eerste PackRight Centre in Nederland

DS Smith opent eerste PackRight Centre in Nederland

Verpakkingsproducent DS Smith opent haar eerste PackRight Centre in Nederland en zet hiermee een standaard in verpakkingsdesign. Met de uniforme aanpak om tot een nieuw ontwerp te komen, wordt een duidelijk verschil gemaakt met de traditionele manier van ontwerpen.

Het nieuwe PackRight Centre in Eerbeek is onderdeel van een netwerk van inmiddels 27 centra door heel Europa. Met hun uniforme PackRight aanpak delen ze innovatieve verpakkingsoplossingen, nieuwe technologieën en inzichten hoe de supply chain te optimaliseren.

Tijdens hands-on workshops worden samen met de klant ideeën gegenereerd en uitgewerkt tot tastbare oplossingen, gebruikmakend van de nieuwste design- en visualisatiesoftware. De concrete resultaten van deze workshops lopen uiteen van verbeterde zichtbaarheid in het schap tot aan logistieke voordelen en recyclebaarheid.

Petra Siens, PackRight Centre Manager, vertelt: “De officiële accreditatie van ons centrum is echt een enorme erkenning. Wij kijken terug op een intensieve periode van investeren in kennis, technologie en designfaciliteiten. Wat onze designers zo uniek maakt is dat zij niet alleen in staat zijn om een perfecte verpakking te ontwerpen, maar dat zij samenwerkend met verschillende afdelingen van de klant zorgen voor een verpakking die waarde toevoegt in alle schakels van de supply chain.”

Het nieuwe PackRight Centre is gevestigd in een geheel eigen vleugel op de locatie in Eerbeek, waar onlangs de productiecapaciteit van golfkartonnen verpakkingen werd uitgebreid na investeringen in een hypermoderne golfkartonmachine en verwerkingsmachines.

Kijk voor meer informatie op www.dssmith.com/packright-resultaat.