HomeNieuwsBedrijven en personenDS 80 Verpakkingsmaterialen: 30 jaar innovatief

DS 80 Verpakkingsmaterialen: 30 jaar innovatief

ds80-logoDS 80 Verpakkingsmaterialen vierde onlangs het 30-jarig bestaan. Sinds de specialist in verpakkingsmaterialen in 1980 werd opgericht, heeft het bedrijf eraan bijgedragen dat miljoenen producten goed verpakt op hun bestemming zijn aangekomen. Met zijn innovatieve producten en pro-actieve houding maakt DS 80 zich nu op voor de toekomst.

Het is dit jaar precies dertig jaar geleden dat Kees Dekker en Krijn Schaap in een garagebox een bedrijf in verpakkingsmaterialen begonnen. Anno 2010 is DS 80 uitgegroeid tot een onderneming met 17 ervaren medewerkers en is het bedrijf totaalleverancier van verpakkingsmaterialen voor de handel en industrie. “We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn een betrouwbaar en solide bedrijf, gecertificeerd volgens de nieuwste normen”, aldus commercieel directeur Robert Tangelder, die samen met Marianne Zwart sinds vier jaar de directie van DS 80 vormt, in een artikel in de Veenendaalse Krant.

DS 80 is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een belangrijke speler in de verpakkingswereld. Bij het in Veenendaal gevestigde bedrijf kan men dus terugblikken op een succesvol verleden, maar liever kijkt men vooruit naar de toekomst. DS 80 doet dat door de jarenlange opgebouwde kennis te vertalen naar innovatieve producten.

“We zijn misschien niet de grootste in onze branche, maar we hebben wel heel veel kennis van verpakkingen die we weten te vertalen naar de vraag uit de markt. Sommige medewerkers werken hier al bijna dertig jaar lang. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen we creatief en innovatief bezig zijn, essentiële kernwoorden in de huidige markt”, vertelt Robert Tangelder.

Een goed voorbeeld hiervan is de sterke positie die DS 80 onder meer inneemt bij webwinkels, een groeiende branche waarin veel behoefte is om producten snel, goed beschermd en veilig te verpakken en verzenden. DS 80 besloot zich jaren geleden te specialiseren in deze markt en plukt daar nog elke dag de vruchten van.

DS 80 biedt een enorme variatie aan voorraadartikelen en scherpe condities voor grote aanmaakpartijen, die rechtstreeks vanaf de fabriek bij de klant kunnen worden geleverd. Daarnaast heeft het bedrijf een zeer flexibele logistieke functie met bijvoorbeeld afroepsystemen.

Kijk voor meer informatie op www.ds80.nl.

Bron: Veenendaalse Krant