HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Compleet productinspectie pakket bij Stol

Compleet productinspectie pakket bij Stol

stol-logoStol inspection systems onderscheidt zich naar eigen zeggen in de markt door een compleet pakket aan inspectie apparatuur te bieden, alle voorzien van de nieuwste technieken. De metaaldetectie apparatuur is momenteel toonaangevend en leverbaar als voordelige standaard machines tot zeer complexe klantspecifieke uitvoeringen.

X-ray machines worden ingezet voor detectie van diverse verontreinigingen zoals glas, steen en bot. Met het unieke Remote-Portal kan er assistentie op afstand worden gegeven.

Met de nieuwe extreem sterke magneetsystemen tillen wij magneetinspectie op een hoger niveau. Er worden meer verontreinigingen uit productstromen gehaald en ze zijn eenvoudig te reinigen.

Door de recente samenwerking met één van ‘s werelds grootste weegfabrikanten introduceren wij combinatiesystemen, maar ook high-speed stand-alone checkwegers die voldoen aan de strengste eisen.

Ook vervaardigen wij maatwerk vision systemen voor kwaliteitscontrole en productie efficiency analyse. Deze systemen worden afgestemd op de vraag van de klant.

Steeds meer bedrijven, van groot tot klein, kiezen voor onze apparatuur vanwege de persoonlijke en professionele benadering, kwaliteit en prijs. Monteurs verspreid over Nederland en België geven snelle assistentie, waardoor de up-time van de machines ongekend hoog is.

stol-empack

Empack Den Bosch 2011 – Stand D1021

Kijk voor meer informatie op www.stolsystems.com.