HomeNieuwsBedrijven en personenCo-packer Flexpack groeit ondanks crisis

Co-packer Flexpack groeit ondanks crisis

flexpack-1

De Belgische co-packer Flexpack wil uitbreiden.  “Ondanks de economische crisis, die ook onze sector heeft getroffen, was het voorbije half jaar voor ons een vrij goede periode. We zijn momenteel op zoek naar dertien nieuwe werknemers”, Wim Vanbuggenhout van Flexpack.

flexpack-logoMomenteel heeft Flexpack, dat instaat voor de verpakking, displays en bestickering van heel wat grote merken, in haar drie vestigingen 335 werknemers. “Maar we streven naar een personeelsbestand van 400 mensen, om zo rendabel mogelijk te draaien”, zegt Vanbuggenhout. “We hebben veel samenwerkingsverbanden en daardoor dus ook nood aan extra mensen om al het werk gedaan te krijgen.”

Maar of die mensen makkelijk te vinden zijn, is een andere vraag. Flexpack is nu op zoek naar productiemedewerkers en teamleiders. “We zijn een werkplaats voor mensen met een sociale, fysieke of mentale beperking. Dat wil zeggen dat er op een totaal andere manier met de werknemers moet worden omgegaan dan bij mensen die in de reguliere sector zijn tewerkgesteld. Je moet kunnen omgaan met mensen die soms wat beperkter zijn en ze tegelijk ook maximaal kunnen inzetten.”

Bron: De Standaard
Foto: Flexpack