HomeThema'sEmpack Brussel 2011BührmannUbbens in 3D op Empack en Print

BührmannUbbens in 3D op Empack en Print

buhrmann-matco-a700

Vergeet voor een bezoek aan de BührmannUbbens stand vooral niet een bril op te zetten. En wel een 3D bril. Want BührmannUbbens laat bezoekers middels 3D haar vele dimensies zien. Op Empack-Print, 12 en 13 oktober in Brussel, wil BührmannUbbens de bezoekers duidelijk meegeven dat zij meer is dan alleen die papierleverancier of verpakkingsleverancier. Ook op gebied van office supplies, enveloppen en grootformaat printers heeft BührmannUbbens een uitgebreid gamma van producten en diensten. Daarom is de stand van 80 m2, grotendeels voorzien van 3D afbeeldingen waardoor je een kijkje in de keuken van de leverancier kan nemen. Bezoekers van de stand krijgen hiervoor een speciale bril van BührmannUbbens.

buhrmannubbens-logoLive demonstraties Durst Omega 1

Op stand D030 staat een interessant paradepaardje; namelijk de Durst Omega 1. Een degelijke en uiterst betrouwbare printer voor zowel beletteraars als drukkerijen. De printer wordt exclusief in Nederland en België geleverd door BührmannUbbens. Veel middelgrote signbedrijven zien de voordelen van een dergelijke printer als spil van hun productie: geschikt voor kleine en grote runs op alle denkbare materialen. Offsetdrukkers en zeefdrukkers zien in de Omega 1 precies de printer om kleine oplagen of nabestellingen op te draaien. Snel inzetbaar, geschikt voor brochures, posters, stickers en de sign-klus die tussendoor komt, terwijl de Omega toch niet voortdurend hoeft te draaien. Tijdens de dagelijkse live demonstraties kunnen bezoekers zelf de printkwaliteit van de Durst ervaren en beoordelen.

Nieuwe Sign & Display catalogus

Ook presenteert BührmannUbbens haar gloednieuwe Sign & Display catalogus. Deze catalogus staat vol nieuwe producten en toepassingen voor de beletteraar, de standenbouwer en de digitale drukker.

Calculatiepakket

Als grote leverancier van papier presenteert BührmannUbbens ook een gamma aan papiersoorten. Hierbij onder meer papiermerken als Hello, Revive en Core en het uitgebreide (digitale) enveloppenassortiment die in het oog springen. Meepraten over papier op de Hello blog en tevens interessant voor drukkerijen is het calculatiepakket Multipress van BührmannUbbens.

Efficiënt verpakken

In 3 stappen sta je vervolgens op de 2e stand van BührmannUbbens, stand D045. Hier toont de totaalleverancier met name haar aanbod op verpakkingsgebied. Op vragen als ‘Kan ik besparen op verpakkingskosten?', ‘Wat biedt BührmannUbbens op verpakkingsgebied?' en ‘Waarom zou ik bij BührmannUbbens verpakkingsproducten inkopen?' krijgt de bezoeker antwoord bij bezoek aan de stand.

Extra stabiele palletlading

Sinds enkele maanden is BührmannUbbens een strategisch partnership aangegaan met Matco, specialist in palletwikkelsystemen. Op de stand zal daarom o.a. de Matco A700 te zien zijn, de palletwikkelaar met de zgn. stringconstructie. Met deze constructie wordt een string of rope (koord) gemaakt van de wikkelfolie waardoor de lading extra verzekerd wordt. In België is het Belgisch Koninklijk Besluit (KB) van april 2007 over ladingzekering op 10 september 2009 volledig in werking getreden. Ook in Duitsland gelden inmiddels speciale richtlijnen.

Empack Brussel 2011 – Stand D030/D045

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.com of stuur een e-mail naar info@buhrmannubbens.com.