HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Brabo-Pack toont nieuwe verpakkingen op Empack Den Bosch

Brabo-Pack toont nieuwe verpakkingen op Empack Den Bosch

brabo-pack-logoBrabo-Pack heeft haar assortiment het afgelopen jaar uitgebreid met een aantal nieuwe verpakkingen, welke tijdens de Empack gepresenteerd worden. Brabo-Pack levert een groot assortiment aan thermovorm bakjes, deksels en schalen, voornamelijk vervaardigd uit polypropyleen voor de foodsector (koelvers segment). Dit materiaal heeft een laag soortelijk gewicht waardoor het vaak duurzamer is in vergelijking met andere materialen. Tevens wordt er continu gewerkt aan gewichtsreductie waardoor de verpakking in combinatie met het lage soortelijk gewicht van polypropyleen op meerdere vlakken een aantrekkelijke verpakkingsoplossing blijkt.

Omdat Brabo-Pack weet hoe belangrijk het is om alle fasen van het proces goed op elkaar aan te sluiten, biedt zij haar klanten het gemak van “one-stop-shopping”. Door nauwe samenwerking tussen klant en de verpakkingsadviseurs wordt een concurrentiepositie voor de klant gecreëerd.

Kwaliteitswaarborging, flexibiliteit, service en leverbetrouwbaarheid zijn daarbij cruciale aspecten die Brabo-Pack al meer dan 35 jaar weet te combineren.
Brabo-Pack heeft dus ook voor uw sector de juiste aanpak.

Via www.brabo-pack.nl vindt u alle informatie over het gespecialiseerde verpakkingsaanbod, zoals maaltijd-, salade-, vlees- en visverpakkingen.

Meer weten? Neem contact op met Brabo-Pack: +31 (0) 416 33 37 44 of mail naar info@brabo-pack.nl! Specialist in smaakmakende totaalconcepten.