HomeNieuwsBedrijven en personenBordex Packaging versterkt commerciële organisatie met Wim Hassink

Bordex Packaging versterkt commerciële organisatie met Wim Hassink

bordex-logo-nieuwBordex groeit en was al geruime tijd op zoek naar een Product Marketing Manager om haar organisatie te versterken. Per 1 augustus is ons team uitgebreid met Wim Hassink. Onder zijn leiding zullen de marketing activiteiten verder worden ontwikkeld en uitgebouwd en zullen klanten en toeleveranciers meer worden betrokken bij productontwikkeling.

Ondanks of wellicht dankzij de economische recessie biedt de huidige markt volop kansen! Daarom investeren wij juist nu meer dan voorheen. Niet alleen in de ontwikkeling van innovatieve producten, maar ook in een verdergaande professionalisering en internationalisering van ons bedrijf.

bordex-wim-hassinkWim heeft ruime marketing ervaring en heeft de afgelopen 6 jaar bij Veriplast Solutions gewerkt als Marketing Manager en heeft daarbij veel internationale ervaring opgedaan binnen de kunststof verpakkingsindustrie. Wim zijn komst betekent een versterking van ons commerciële team en een meerwaarde voor onze opdrachtgevers. We verwelkomen hem van harte!

Over Bordex Packaging

Bordex is een oplossingsgerichte makelaar in verpakkingen. Bordex combineert de technische mogelijkheden van gerenommeerde producenten met de laatste ontwikkelingen en trends in verpakkingen. Het resultaat: veelzijdige, betrouwbare, innovatieve producten, met een uitstekende verwerkbaarheid en gunstig geprijsd. Daarmee maakt Bordex het verschil.

Voor meer informatie:
Bordex Packaging

Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
T (055) 599 65 00
F (055) 599 65 18
www.bordex.nl
info@bordex.nl