HomeNieuwsBedrijven en personenShizo.nl genomineerd voor Ondernemersprijs

Shizo.nl genomineerd voor Ondernemersprijs

Shizo Natural Cosmetics uit Amsterdam Osdorp is met haar webwinkel Shizo.nl genomineerd voor de Ondernemersprijs Amsterdam Nieuw West 2009. Initiatiefnemers Shirley Tol en Bart Kraaijenbrink dingen mee naar de prijs in de categorie ‘Light'. De prijs voor startende ondernemers in Bos en Lommer, Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart. Tijdens het jurybezoek, dat deel uit maakt van de nominatieronde, gaven Shirley en Bart een persoonlijke toelichting op hun bedrijfsvisie en toekomstplannen voor Shizo.nl.

“We zijn heel erg trots op deze nominatie”, aldus Shirley en Bart. “We tonen aan dat binnen de natuurcosmetica vernieuwing nodig en mogelijk is. In het luxere segment was er in Nederland namelijk niet veel te kiezen en daar brengen wij nu verandering in. En met succes, want elke maand weten meer consumenten en bedrijven onze webwinkel Shizo.nl te vinden. We verkopen natuurlijke en biologische verzorgingsproducten die niet alleen fijn en veilig zijn om te gebruiken. Ze ruiken ook heerlijk en zien er mooi uit. Wat ons betreft gaan groen en luxe prima samen”.

De ondernemers verkopen niet alleen groene producten. Ze ondernemen ook ‘groen' door een milieubewuste bedrijfsvoering. Alle verpakkingsmaterialen worden gerecycled en de website draait volledig op groene stroom.

Op de website www.shizo.nl is een ruim assortiment natuurcosmetica te koop. Het zijn bijzondere merken en producten die in Nederland nog niet eerder verkrijgbaar waren, maar in de omringende landen al jaren razend populair zijn. Naast huidverzorging, haarproducten en natuurlijke parfums zijn er ook producten voor de man en voor mama en baby te krijgen.

Steeds meer bedrijven weten ook de weg te vinden naar de mooi vormgegeven website waar ze kiezen voor verantwoorde en duurzame relatiegeschenken en bijzondere verwenkado's voor het personeel.

De Ondernemersprijs Light voor starters wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Op 28 oktober zal de jury bekend maken welke ondernemers de prijzen in de wacht gaan slepen. Meer informatie over de prijs via www.ondernemersprijsnieuwwest.nl.

Bron: De Ondernemer