HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Argos Packaging: begeleiding van ontwerp tot levering van een verpakking

Argos Packaging: begeleiding van ontwerp tot levering van een verpakking

argos-logoBij Argos Packaging kan een klant vanaf heden terecht om de totale verpakking voor een product te laten ontwerpen én te leveren. Argos Packaging is een totaal leverancier voor verpakkingsproducten en levert zowel (golf)kartonnen als plastic verpakkingen en beschermingsmaterialen. Voorheen lag de core business van Argos Packaging voornamelijk bij de verpakking zelf. Nu is Argos Packaging ook betrokken bij het ontwerp van een verpakking. Argos Packaging heeft nu namelijk haar eigen verpakkingsontwerper in huis en beschikt tevens over een eigen plottermachine en hoogwaardige printers.

Door deze factoren is het mogelijk om een klant door het hele proces van een verpakking te begeleiden. Indien gewenst kan Argos Packaging binnen 24 uur (bedrukte) modeldozen aanleveren; zowel in massief – als in golfkarton. Naar wens van de klant is het ook mogelijk om FSC-gecertificeerde golfkartonverpakkingen te leveren.
Tijdens de Empack 2011 in Den Bosch op 15 en 16 maart kan Argos Packaging meer over dit totale begeleidingsproces vertellen. Uiteraard kan Argos Packaging dan ook meer toelichten over de producten die zij levert zoals onder andere Amerikaanse vouwdozen, tape, hoekprofielen, etiketten en folie.

Empack Den Bosch 2011 – Stand C1004

Kijk voor meer informatie op www.argos.nu.