HomeNieuwsAIRplus: wikkelen en bufferen met één product

AIRplus: wikkelen en bufferen met één product

buhrmann-airplus-1

Nieuw in het assortiment van verpakkingsspecialist BührmannUbbens is de AIRplus® Cushion Folie. Een verpakkingsfolie waarmee producten tegelijkertijd gewikkeld en gebufferd kunnen worden. De nieuwe AIRplus® Cushion folie is een kosteneffectieve oplossing met vele voordelen. Bovendien is het een verantwoord product omdat het herbruikbaar en recyclebaar is.

buhrmannubbens-logoKostenefficiënt

De combinatie van wikkelen en bufferen maakt de AIRplus® Cushion folie een kostenefficiënt product. Het heeft maar liefst vier functionaliteiten binnen het verpakkingsproces:

  • Extra bescherming voor producten die dat nodig hebben.
  • Scheiding van kwetsbare producten.
  • Bescherming tegen schokken en stoten.
  • Opvullen van lege ruimte.

buhrmann-airplus-2Ter plekke vullen met lucht

De AIRplus® Cushion folie is zeer gebruiksvriendelijk. De luchtkussens kunnen eenvoudig op de eigen werkplek gevuld worden met lucht middels de AIRplus® Mini machine. Deze machine onderscheidt zich door zijn compactheid waardoor het zelfs op de paktafel gebruikt kan worden. Bovendien is het een stille machine, geen geluidsoverlast dus.

Bijzondere eigenschappen

De luchtkussens van de AIRplus® Cushion Folie zijn gemaakt van CX-folie (co-extrusie). Deze heeft een aantal bijzondere eigenschappen waaronder goede elasticiteit, een hoge wrijvingscoëfficiënt wat het heen en weer schuiven van de goederen voorkomt, en een geringe permeabiliteit wat ervoor zorgt dat de lucht er niet uit verdwijnt. Het volume van de luchtkussens is zo groot dat voor het opvullen relatief weinig materiaal verbruikt wordt.

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.com.