HomeDossiersCoronacrisisNVC helpt met live online meetings, opleidingen en infodiensten

NVC helpt met live online meetings, opleidingen en infodiensten

Nu de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, helpt NVC Nederlands Verpakkingscentrum u met extra (live) online meetings, opleidingen en informatiediensten. Reizen is niet nodig, altijd zijn we up-to-date, interactief, bereikbaar en betrouwbaar. Hieronder een greep uit de onderwerpen en relevante datums.

Als u wilt meepraten over actuele onderwerpen als het om verpakken gaat, dan bent u van harte welkom in het live online NVC Café. Het NVC Café is geopend van 15:00-16:00 uur. Op 17 april is het thema verpakken voor e-commerce. Het café is wereldwijd toegankelijk (u kunt deelnemen vanaf iedere gewenste locatie) en biedt voldoende mogelijkheid tot interactie tussen de bezoekers en de in het café aanwezige NVC-medewerkers. In het café komt u ook meer te weten over het NVC en hoe zij de leden helpen bij het op de hoogte blijven via onze informatiediensten, opleidingen, cursussen en workshops en de verenigingsactiviteiten.

De live online workshops duurzaamheid en e-commerce zijn al jarenlang succesvol en nu natuurlijk extra aantrekkelijk omdat reizen niet nodig is: de NVC live online workshop over duurzaamheid effectief toe passen bij het ontwikkelen van betere productverpakkingen (start 22 april cursustaal Nederlands en 3 juni cursustaal Engels). En de live online cursus over inzicht krijgen in het belang van verpakken en verpakkingen voor het succes van uw e-commerce activiteiten (start 19 mei en 4 november).

www.nvc.nl